Érintésmentes vendégregisztráció

Vendég adatok rögzítése 2 másodperc alatt, 100%-os pontossággal, hazai és külföldi okmányok automatikus felismerésével

Áttekintés

Lassú és körülményes a vendég adatok rögzítése? Emiatt vendégeinek várakozni kell a check-in során? Olyan megoldást keres, ami gyorsan és 100%-os pontossággal képes a vendég adatok rögzítésére?

A Digitális Recepció az Adaptive Recognition piacvezető, magyar gyártású okmányolvasó termékeire épülő, az adott szálláshely-szolgáltató igényeihez igazítható megoldás. A megoldás segítségével 2mp alatt rögzítheti vendégei adatait, gyakorlatilag 100%-os pontossággal. A Digitális Recepció valóban működő integrációval rendelkezik a piacvezető hotelszoftverekkel (SabeeApp, Hotelgram, Hotel Visual, Flexys, Hostware). A termékhez rendelhető Autofill alkalmazás segítségével gyakorlatilag minden további szállodai szoftverhez, rövid határidővel illeszthető. A hazai fejlesztésű, de a nemzetközi piacon is vezetőnek számító okmányolvasó megoldás hatékonyabbá teszi a vendégek fogadását, emeli az ügyfél élményt és támogatja az előírt adatszolgáltatási kötelezettségek (NTAK rendelet) teljesítését is.

Termékelőnyök

  • Magyar fejlesztésű, világszerte piacvezető, intelligens okmány azonosító rendszer
  • Integrált vagy integrálható minden szállodai rendszerrel (PMS)
  • 27.000 különböző típusú okmány kezelése
  • Optikai felismerés (OCR) és RFID-ban tárolt adatok kiolvasása
  • Gyakorlatilag 100%-os pontosság
  • 2mp-en belüli adat felvételezés
  • Folyamatosan frissülő okmány adatbázis
  • 3 év jótállás a hardver egységre
  • Prémium terméktámogatás
  • Kiváló ár/érték arány

Vendégadatok rögzítése biztonságosan

Passport_ID_Scanner_software

Okmányadatok automatikus kiolvasása

Több mint 27.000 különböző hazai és nemzetközi okmány adatainak (az RFID chip-ből és / vagy a dokumentum felületéről történő) automatikus kiolvasása és a kiolvasott adatok továbbítására a szállodai szoftver felé.

vendeg_02

Gyors és pontos

Vendégei fogadásánál jelentősen növeli az ügyfél élményt az a tény, hogy a termék segítségével 2mp alatt, gyakorlatilag 100%-os pontossággal kerülnek rögzítésre az ügyfél adatok.

Globalis_kepernyokep_HU_1280x800

A hazai piacon elterjedt szállodai szoftverekkel integrált

Az integrációs kit-el (SDK) a rendszer akár informatikai képzettség nélkül is azonnal használható az elterjedt szállodai (PMS) szoftverekkel. A termékhez rendelhető Autofill alkalmazás révén pedig egyedileg is betanítható a vendég adatok továbbítása bármely, a hotel által használt szállodai szoftverbe.

olvasok

Hatékonyan üzemeltethető

A rendszer nem igényel speciális karbantartást, gyakorlatilag gondozásmentes, 3 év gyártói garanciával. Az opcionális Prémium terméktámogatás szolgáltatásunk keretében biztosítjuk ügyfeleink számára a folyamatos működést, tartalék készlet fenntartásával és a termékek szoftverének garanciaidő utáni frissítésével.

passport_readers_sw1

Új típusú okmányok adatainak kiolvasása

Az ARH folyamatosan „tanított” eszközei mindig képesek az újonnan megjelenő okmányok kezelésére. A rendelhető szoftver frissítések révén Ön gyakorlatilag minden forgalomban levő okmány automatikus felismerését biztosító megoldást kap.

0305_cyrillic_OCR_Main_Picture

Automatikus okmánybiztonsági ellenőrzés

Az okmányolvasó készülékek és szoftverek segítségével automatikusan kiszűrhetők a lejárt vagy más szempontból (pl. eltérő tartalom a felületen illetve az RFID chipben) nem megfelelő okmányok.

Valóban működő integráció

A 2019-es év technológiai innovációja a szállodaiparban

A Digitális Recepció megoldás elnyerte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége az Év Technológiai Újítása Termék Innovációs Díj első helyezését 2019-ben.

A Szövetség ezzel a rangos elismeréssel foglalt állást amellett, hogy a Digitális Recepció egy valóban innovatív megoldás, mely hatékonnyá teszi a szálloda recepciójának működését összhangban a szabályozásokkal. Használatával a szálláshely szolgáltatók nyugodtan koncentrálhatnak vendégeikre és vállalkozásuk működésére – az adatszolgáltatási kötelezettséget a Digitális Recepció, együttműködve a szálláshely-kezelő (PMS) szoftverrel elvégzi helyettük.

Tudjon meg többet a Digitális Recepció megoldásról

Érdekel