Referenciáink

MKB Bank

Az MKB Bank székházában a ParkIT System biztosítja a parkoló érintésmentes működését, biztonságát és az autóval érkezők kényelmét.

Kometa 99 Zrt.

A Kométa húsüzemeinek kamerarendszerét már felokosítottuk és az Intellio AI alapú technológiájával hatékonyabbá tettük a biztonsági szolgálat mindennapi működését.

Danubius Hotels Group

A Danubius szállodákban már minden lehetőség adott, hogy a munkatársak 100%-ban a vendégek kényelmére koncentrálhassanak az adminisztráció helyett. akik érkezéskor gyorsan és kényelmesen foglalhatják el szobáikat.

Future Security

Az élőerős őrzés hatékonyságát magasabb szintre emelik az Intellio CCTV rendszer okos funkciói, melyek a Future Security által kezelt épületekben már sokszor bizonyítottak.

GySEV Zrt.

A GySEV Zrt. telephelyeinek és egyes vasútszerelvényeinek biztonságát az Intellio okos CCTV megoldásai garantálják.

Magyar Jégkorong Szövetség

Intellio IntelliSport megoldásunkat választotta a Magyar Jégkorong Szövetség a Hircsák István Jégkorong Fejlesztési Program keretében megújuló jégkorong csarnokok biztonsági kamerarendszerének.

Westend

Budapest ikonikus, egyik legnagyobb forgalmű bevásárlóközpontja IntelliShop megoldásunkat választotta, hogy a vásárlói élmény megtartásával növelje az üzletek biztonságát és a biztonsági szolgálata hatékonyságát.

Art Hotel Zalakaros

A zalakarosi szállóban a megérkezést követően hamar a pihenésre koncentrálhat minden vendég, a Digitális Recepció megoldásunknak köszönhetően a check-in csupán pár másodpercet vesz igénybe.

Penny Market

A Penny Market logisztikai központjaiban az Intellio okos CCTV kamerarendszere gondoskodik a biztonságról és az üzleti folyamatok hatékonyságáról.

Procter & Gamble

A Procter & Gamble új irodaházában rendszámfelismerés alapú gépjárműbeléptető és parkolómenedzsment rendszerünk gondoskodik a biztonság mellett a dolgozók és vendégeik kényelmes, érintésmentes bejutásáról.

Auchan

Az Auchan logisztikai központjának tehergépjármű beléptetése a rendszámfelismerő technológiánkat használó kamionbeléptető rendszernek köszönhetően hatékonyabb és biztonságosabb.

Dominium-Cor Zrt.

A Dominium-Cor Zrt. telephelyének gyors és biztonságos gépjármű beléptetését rendszámfelismerés alapú parkolómenedzsment megoldásunk biztosítja.

First Facility Ingatlankezelő Kft.

A MOM Tornyok üzemeltetőinek hatékony munkáját és bérlőinek kényelmét ParkIT System rendszámfelismerés alapú parkoló menedzsment rendszerünk biztosítja.

Szolnok Megyei Jogú Város

A Budapest Mikroelektronika Zrt. mesterséges intelligencián alapuló közlekedésbiztonsági megoldása biztosítja a Szolnoki Városőr Rendszer hatékony működését és garantálja a város közútjainak biztonságát.

Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság

Okmányolvasó technológiánk hatékonyan támogatja Magyarország határain átlépők okmányainak ellenőrzését.

Magyar Külügyminisztérium

Hazánk nagykövetségein a vízumigénylők okmányait okmányolvasó készülékeinkkel ellenőrzik világszerte.

NISZ Zrt.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. irodahaázában a személyi okmányok ellenőrzésével biztosítjuk a biztonságos és kényelmes személybeléptetést.

Magyar Nemzeti Bank

A Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatán már biztosítottuk az érintésmentes, gyors és pontos ügyfélregisztrációt.

MÉH Zrt.

Okmányolvasó megoldásainknak köszönhetően a MÉH Zrt. telephelyein már működik az automatikus ügyfél regisztráció a személyi okmányok adatai alapján.

Las Vegas Casino

A Las Vegas kaszinókban belépéskor a Budapest Mikroelektronika Zrt. megoldása biztosítja a játszani vágyók személyi okmányainak ellenőrzését.

Equilor

Az Eguilor munkatársai már automatikusan, a személyi okmányokból rögzítik a szerződéshez szükséges adatokat.

Generali Biztosító Zrt.

Érintésmentessé és biztonságossá tettük a Generali Biztosító székházának személybeléptetését.

Himmelsbach

A Himmelsbach Gmbh. változatos logisztikai projektjeiben alkalmazza sikeresen automatikus konténerkód- és vasúti kód felismerő szoftverünket.

Swiss Port Cargo Services

A Swissport logisztikai központjaiban okmányolvasó technológiánk teszi hatékonnyá és biztonságossá az üzleti folyamatokat.

Stena Line

A svédországi Karskona kikötőjének logisztikai folyamatait már jelentős részben automatizáltuk mesterséges intelligeinciára épülő megoldásainkkal. A SmartPort rendszernek köszönhetően az áruszállítás emberi beavatkozás nélkül válik nyomon követhetővé.

Hunguest Hotels Zrt.

A Hunguest Hotels szállodáinak többségében már érintésmentessé tettük a vendégregisztrációt: kimagasló ügyfélélmény, gyors és pontos adatrögzítés, biztonságban.

ÁTI SZIGET IPARI PARK

“Rendszámfelismerés alapú beléptetőrendszerünk napi 3 000 ki-be léptetést kezel, teljesen automatikusan. Az ÁTI Sziget munkatársai értékes munkaerejüket ezáltal arra tudják fordítani, ami a legfontosabb: az ügyfeleikre.”

DENSO Magyarország

Az innovatív japán gyártót is meggyőzte okos CCTV megoldásunk által garantált biztonság és hatékonyság.

Budapest Airport

Személyi okmány azonosító technológiánk a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az általános határellenőrzés során és az automatikus e-gate kapukon történő határátlépéskor is garantálja a gyors, problémamentes belépést és a maximális biztonságot.

ETO Park Győr

A nagy tömegeket vonzó sport- és kulturális események védelme mindig komoly kihívást jelent – kivéve akkor, ha az IntelliSport megoldásunkat választja.

Miskolc

Miskolc városa több, mint 250 km2-es területen fekvő megyeszékhely, lakossága meghaladja a 150,000 főt. Egy ekkora település központosított megfigyelése komoly biztonságtechnikai kihívást jelent, de az Intellio okos térfigyelő megoldásával könnyedén megvalósítható a Biztonságos Város koncepció.

The Ritz-Carlton

Budapest egyik legimpozánsabb helyszínén elhelyezkedő 5 csillagos luxus hotel vendégeinek biztonságát az Intellio okos CCTV rendszere garantálja.