Terméktámogatás

A Budapest Mikroelektronika Zrt. által értékesített termékek műszaki támogatása vékony kliens alapú támogató rendszeren (ATSS) keresztül érhető el. A rendszer célja, a lehető leggyorsabb és leghozzáértőbb segítség nyújtása, hogy minél hamarabb folytathassa munkáját.

A hardverekre, szoftverekre, kézikönyvekre vonatkozó információk, a gyakran ismételt kérdések könnyen hozzáférhetőek azon ügyfeleink számára, akik előzőleg regisztráltak az ATSS rendszerbe. A segítségnyújtás mellett az ATSS-en való böngészés közben az ön üzleti információi és az ön által használt megoldások maximális biztonságban maradnak.

ÚJ FELHASZNÁLÓ

Ha először kér online segítséget, kérjük, az ÚJ FELHASZNÁLÓ REGISZTRÁLÁSA gombra kattintva hozzon létre egy felhasználói fiókot. Szüksége lesz terméke sorozatszámára vagy kamerája MAC címére.

VISSZATÉRŐ FELHASZNÁLÓ

Minden regisztrált ATSS-felhasználó e-mailben személyes hozzáférési linket kap. Ha előzőleg az ATSS-től megerősítő e-mailt kapott, található benne egy link, mely biztonságosan elvezeti önt a támogatási honlapra.

Ha a belépéssel vagy a regisztrációval kapcsolatban szeretne segítséget, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.