Rendszám alapú gépjármű beléptetés és parkolómenedzsment

A telephely védelme a kapuknál kezdődik. Válasszon gyors, automatikus, digitális beléptető megoldást!

Áttekintés

vehicle access control system

A biztonsági szolgálat kockás füzetben rögzíti a belépési engedélyeket? Nem lehet visszakeresni, hogy ki és mikor lépett be a területre? Parkolóját mindig elfoglalják a cége számára ismeretlen „vendégek”? Ön szeretné irányítani a parkolóhelyek használatát?

A Budapest Mikroelektronika Zrt. rendszámfelismerésen alapuló gépjármű beléptető és parkolómenedzsment rendszere hatékonnyá teszi telephelye, irodaháza parkolójának kezelését. Okos, integrált beléptető megoldás: rendszámfelismerő kamera, sorompó, igény esetén okmányolvasó készülékkel is működő forgóvillás-, proxy kártyás személybeléptető modullal, telepítéssel és hosszútávú üzemeltetéssel, egy kézből, közvetlen gyártói támogatással.

A rendszer támogatja a szabad parkolóhely kapacitások ellenőrzött és engedélyhez köthető felhasználását, az ezzel kapcsolatos elszámolások előállítását, jelentősebb beruházást igénylő parkolórendszer kiépítése nélkül.

Termékelőnyök

  • Rugalmasan bővíthető rendszer, mely a vállalat nagyságától és földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül alkalmas az eltérő méretű szervezetek számára
  • Bérlői elszámoló modul, mely egy kattintással hasznot termel vállalkozásának
  • Teljes körű gépjármű- és személy beléptetés menedzsment, egy integrált rendszerben
  • Akár 3 év rendszergarancia
  • Prémium terméktámogatás, karbantartási szerződéssel
  • Kiváló ár/érték arány

Rendszám alapú beléptetés hatékony és biztonságos

ParkIT_reads_all_kind_of_license_plates

Tökéletes rendszámfelismerési pontosság

Több mint 27 000 különböző típusú rendszámot ismer fel: egy- és kétsoros rendszámok, lakossági rendszámok, motorkerékpár-rendszámok, különleges rendszámok.

Parking-access-control

Időt takarít meg munkatársainak és vendégeinek

Minden rendszámolvasással segített áthaladás 5-10 másodperc megtakarítást eredményez, az okmány alapú vendégregisztráció esetében ez az idő akár a 60 másodpercet is elérheti belépésenként.

parkit_01

Minden eseményt rögzít

Élő videó, mentett képek és képsorozatok minden beléptetési eseményről, időbélyeggel, rendszám adatokkal és átnézeti kameraképpel.

Parking-space-management

Személyre szabható

A beléptetőrendszer, ami igazodik az igényeihez. A legapróbb részleteket is beállíthatja egy felületen: bérlők listája, időzónák, parkoló zónák és belépési pontjaik, személy belépési pontok stb.

Így működik

ParkIT System - rendszámfelismerés alapú gépjárműbeléptetés és parkolómenedzsment

Tudjon meg többet a ParkIT System beléptető rendszerről

Érdekel